رسیدگی به مشکلات بیش از 260 واحد تولیدی در استان اردبیل

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، یوسف خدادادی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل در یازدهمین جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری استان اردبیل اظهار داشت: به مشکلات حدود 260 واحد تولیدی از سال 93 تاکنون در این کمیته رسیدگی شده است که این روند با پیگیری و رسیدگی به  مشکلات 60 واحد تولیدی امسال نیز ادامه داشته است.

وی افزود: حدود 90 درصد از مشکلات این واحدهای تولیدی با صدور دستورات لازم در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری مشروع و قانونی و نیز حمایت از تولید و اشتغال در استان حل شده است که تلاش و جدیت بر این است تا این روند را در استان تداوم بخشیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل بیان کرد: در این راستا امروز هم مشکلات مربوط به 5 واحد تولیدی در این کمیته مطرح و دستورات لازم برای رفع مشکلات آنان صادر شد که امیدواریم مسئولان استانی نیز در راستای رفع مشکلات اینواحدها همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند.

خدادادی گفت: در خصوص مشکل عمده واحدهای تولیدی آنچه با بررسی پرونده‌ها مشهود می‌شود عدم رعایت و عدم اجرای نص صریح قوانین و مقررات در سیستم‌های بانکی و نهادها در خصوص حمایت از سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید و اشتغال در استان است.

وی تصریح کرد: لازم است توجه جدی به حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید و اشتغال در استان انجام شود تا شاهد پیشرفت و توسعه استان و جذب سرمایه‌گذاری روزافزون در استان باشیم.

انتهای پیام/ح

رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی استان اردبیل