کاهش ابتلا به بیماری هپاتیت در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، علویان رئیس انجمن هپاتیت کشور امروز در همایش هپاتیت وویروسی با بیان این مطلب گفت: در این مدت واکسیناسیون نوزادان و افراد پرخطر در کاهش این بیماری نقش اصلی را داشته است.

علویان افزود: در حال حاضر یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در کشور مبتلا به بیماری هپاتیت ب. هستند که این میزان کمتر از ۲ درصد جمعیت کشور را شامل می‌شود.

وی گفت: انجام واکسیناسیون برای تمامی افراد جامعه از برنامه‌هایی است که انجمن هپاتیت کشور در نظر دارد تا بتواند این بیماری را کاملا کنترل کند.

رئیس انجمن هپاتیت کشور توصیه کرد: افراد جامعه به خصوص سنین بین ۲۵ تا ۵۰ سال کشور آزمایش‌های لازم و واکسیناسیون هپاتیت ب. را انجام دهند.

در همایش هپاتیت ویروسی، بیش از ۳۰۰ پزشک و پیراپزشک با آخرین روش‌های درمان و پیشگیری انواع هپاتیت آشنا شدند.

انتهای پیام/ع

همایش هپاتیت ویروسی درزاهدان