افزایش تولید ۵۰۰ تنی گوشت قرمز در مناطق عشایری

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛   مدیرکل امور عشایر استان با بیان این خبر گفت: میزان تولید گوشت قرمز در سال‌های گذشته در کهگیلویه و بویراحمد هفت هزار تن بوده که با اجرای طرح دوقلو زدایی هم‌اکنون به هفت هزار و ۵۰۰ تن رسیده است.

مجید علی پور با بیان اینکه طرح دوقلو زایی در ۵ درصد دام‌های مناطق عشایری اجرا شد افزود: این طرح نقش مهمی در افزایش تعداد دام دامداران و به خصوص عشایر دارد.

علی پور اضافه کرد: این طرح به‌صورت گسترده در بین ۲ هزار رأس دام عشایری از ۳۵ گله استان انجام شد.

وی موفقیت این طرح را ۳۰ درصد اعلام کرد و گفت: طرح دوقلو زایی دام علاوه بر افزایش تعداد دام‌ها میزان تلفات را نیز تا حدود زیادی کاهش می‌دهد.

مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با اجرای این طرح تحول عظیمی تا چهار سال آینده در تولید گوشت در مناطق عشایری این استان ایجاد خواهد شد.

عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیش از یک‌میلیون رأس دام سبک و سنگین دارند و ۳۵ درصد صنایع‌دستی شامل ۱۰ هزار مترمربع انواع گبه، جاجیم، قالی، گلیم و فرش این استان را نیز تولید می‌کنند.

۱۲ درصد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۲۱ هزار خانوار با جمعیتی معادل ۷۰ هزار نفر عشایر هستند.

انتهای پیام/غ

افزایش تولید گوشت در استان