ضرورت سرعت بخشیدن به ایجاد زیرساخت لازم برای شهر هوشمند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سیدمهران عالم‌زاده در دیدار مدیرکل ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات استان با وی، با تأکید بر سرعت بخشیدن به ایجاد زیرساخت لازم برای شهر هوشمند و شهر الکترونیک گفت: در این زمینه باید تلاش کنیم تا ضمن ایجاد رقابت بین اپراتورها، پروژه‌ی شهر هوشمند به بهترین شکل اجرا شود.


وی افزود: دیدگاه اساسی ما حفظ منافع مردم است و بر همین اساس باید بهترین شکل اجرا در زمینه‌ی شهر هوشمند را دنبال کنیم.


شهردار کرمان ادامه داد: در این زمینه باید طوری مدیریت کنیم تا از ظرفیت تمام اپراتورها استفاده شود.


مدیرکل ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات استان کرمان نیز در این دیدار با بیان این‌که برای تحقق پروژه‌های فن‌آوری اطلاعات در کنار شهرداری هستیم، خطاب به شهردار کرمان گفت: در این حوزه کم‌و‌بیش کارهایی انجام شده، اما با توجه به ایده‌های شما در زمینه‌ی it و ict این پروژه سرعت بیش‌تری خواهد گرفت.


مسعود الهامی افزود: شهر هوشمند و شهر الکترونیک، به دو بخش تقسیم می‌شود که یکی خدمات الکترونیکی، اتوماسیون اداری و خدمات شهری الکترونیکی است و دیگری رفع چالش‌های شهری با استفاده از ابزارهای نرم‌افزاری است.


وی با بیان این‌که کرمان یکی از پنج استان پایلوت در زمینه‌ی iot است، گفت: در این زمینه نیاز به زیرساخت داریم.


مدیرکل ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات استان کرمان ict و it را پیشران توسعه دانست و گفت: در این زمینه پروژه‌های بزرگی را می‌شود با کم‌ترین هزینه انجام داد.


الهامی فرهنگ‌سازی در زمینه‌ی استارت‌آپ و کارآفرینی در حوزه‌ی شهر هوشمند را نیز ضروری دانست و افزود: در این زمینه چند رویداد پیش‌بینی کرده‌ایم که نیاز به همکاری شهرداری کرمان در زمینه‌ی فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی این رویدادها داریم.


مدیرعامل سازمان آمار و فن‌آوری اطلاعات شهرداری کرمان نیز در این دیدار با بیان این‌که نبود شهر هوشمند، یکی از دغدغه‌های شهردار کرمان است، گفت: مدیریت آینده در شهر کرمان در اختیار کسی است که زیرساخت لازم را در اختیار دارد.


مرتضی عرب‌نژاد افزود: براساس دو اصل شفافیت و قانون‌مندی که مورد تأکید شهردار کرمان است، در حال سرمایه‌گذاری در زمینه‌ی زیرساخت هستیم.

انتهای پیام/ی

سرمایه گذاری برای زیرساخت های شهری کرمان