عملیات مبارزه با آفت لورانتوس +تصاویر

علی منصوری  رییس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان ثلاث باباجانی در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ گفت: عملیات مبارزه مکانیکی امسال در شهرستان ثلاث باباجانی با توجه به تامین اعتبار از طرف اداره کل منابع طبیعی به مساحت 200 هکتار در حوزه روستاه های قاپ قلی و نیرژ علیا به دلیل آلودگی بالا آفت نیمه انگلی لورانتوس در دستور کار پاکسازی قرار گرفته است.
عملیات مبارزه با آفت لورانتوس +تصاویر

وی با اشاره به میزان درختانی که  از آفت لورانتوس پاک شدند   ادامه داد : در این منطقه  بیش از 3 هزار اصله درخت از آفت لورانتوس پاکسازی شدند.

منصوری گفت: معمولا  مبارزه با آفت نیمه انگلی لورانتوس در سال یکبار و بیشتر  در اواخر پاییزصورت می گیرد و نحوه برطرف کردن آلودگی  مبارزه مکانیکی (با تبر یا اره موتوری و وسایلی دیگری ) است که در این روش   شاخه های آفت زده رو برش میزنند و یا قطع می کنند.
عملیات مبارزه با آفت لورانتوس +تصاویر

وی به ادامه برنامه های مبارزه با این آفت اشاره کرد و گفت: امسال هم در همین راستا با ان جی او های زیست محیطی هم مسیرهای دیگر از جمله روستاه های دهستان خانه شور انجام میگیرد.

منصوری گفت: بیماری لورانتوس یک بیماری  نیمه انگلی هست که به مرور زمان باعث خشک شده درخت میگرددو  بیشتر این آفت مختص درختان بلوط است.


عملیات مبارزه با آفت لورانتوس +تصاویر

انتهای پیام/ز

مبارزه با بیماری نیمه انگلی لورانتوس