کارشناس تغذیه
چای ترش درمان غلظت خون

چای ترش  درمان غلظت خون مریم شیرمستی  کارشناس تغذیه   در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛  با بیان اینکه  زیاده‌روی در مصرف غذاهای با طبع گرم  زمینه‌ساز غلظت خون  است گفت:مصرف انواع گوشت، دل، جگر، کباب، کله پاچه، عدسی  می‌تواند باعث غلظت خون شود.

شیرمستی به افرادی که غلظت خون دارند توصیه کرد از مصرف غذاهای پرادویه خودداری  و غذاهای با طبع‌سرد مانند: عرق کاسنی، انار، رب‌انار و زرشک تازه  استفاده کنند.

شیرمستی افزود: بهتر است زرشک تازه به صورت دم‌نوش مصرف شود و دم‌نوش چای‌سبز و چای‌ترش هم می‌تواند به کاهش غلظت خون کمک کند.

این کارشناس تغذیه یادآوری کرد: مصرف خاکشیر، شربت آبلیمو و عسل و همچنین نوشیدن آب فراوان هم می‌تواند به کاهش غلظت خون کمک کند.


وی حجامت و خون دادن را نیز در کاهش غلظت خون موثر دانست و تاکید کرد: در کنار همه این موارد تحرک و فعالیت بدنی مناسب هم برای کاهش غلظت خون مفید است.

شیرمستی به افراد توصیه کرد: غلظت خون را جدی بگیرند، زیرا ممکن است فشار خون را در پی داشته باشد.

 

انتهای پیام/ز

 

 

غلظت خون  ممکن است فشار خون را در پی داشته باشد