وزیر خارجه عمان در دومین کنفرانس امنیتی تهران:
مسائل اختلاف برانگیز در منطقه ساخته و پرداخته خودمان است

به گزارش  خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، یوسف بن علوی وزیر خارجه عمان در دومین کنفرانس امنیتی تهران گفت: برخی رهبران و رژیم های مختلف تحرکاتی انجام می‌دهند که دیگران متضرر می‌شوند.

 وی با بیان اینکه مسائل اختلاف برانگیز و سیاست‌هایی که با آنها مواجهیم، ساخته و پرداخته خودمان است، اظهار کرد: بعضی از دولت‌ها،کشورهای دیگر را به خاطر سیاست هایشان سرزنش می‌کنند در حالی که من نمی‌دانم آنها از زندگی چه می‌خواهند.

 وزیر خارجه عمان افزود: بحرانی که اکنون در منطقه با آن مواجهیم منجر به کشته شدن میلیون‌ها انسان و وارد شدن خسارت به زیرساخت‌های کشورها شده است.

 بن علوی با بیان اینکه سوریه ۵۰۰میلیارد دلار برای بازسازی نیاز دارد آیا این مبالغ برای بازسازی سوریه را داریم؟ گفت: بازگشت سوریه به دوران قبل از نابودی به طور کامل محقق نمی‌شود چون اجلاس زیادی برای بازسازی افغانستان برگزار شده و مبالغ متعددی مطرح شده ولی کدام یک محقق شده است؟

انتهای پیام/