برای نخستین بار در کشور، فناوری گاز ازن در نگهداری از میوه

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ،هیوا هاشمی مجری این طرح ، در این رمینه گفت: استفاده از این فناوری کیفیت و ماندگاری محصول در مقایسه با شیوه ی سنتی  تا 60 درصد افزایش می یابد.

وی افزود : بکارگیری ازن که برای اولین بار در سردخانه ما به کار رفته است ، قارچ و کپک و هر گونه باکتری را در محصولات ذخیره شده از بین می برد و میوه ها  با 90 درصد کیفیت اصلی  خود تحویل داده می شود.

بهشتی، مدیرعامل یکی از شرکتهای ازن سازی  هم از ثبت این شرکت بعنوان شرکت دانش بنیان خبر داد و گفت:  از این فنآوری برای  بومی سازی  این تکنولوژی  در کشور استفاده می شود.

شهرستان مهاباد بیست و هشت سردخانه  دارد .

آذربایجان غربی با 283سردخانه و ظرفیت 667 هزار تن، قطب سردخانه های کشور است.

انتهای پیام/ع

فناوری ازن برای اولین بار در سردخانه ای در مهاباد