وقتی بازیکن گل نمی‌زند از دست کادر فنی کاری برنمی‌آید

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مهدی شریفی پس از شکست تیمش برابر ذوب‌آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی مهم و سختی بود و اگر این بازی را می‌بردیم جایگاه خوبی پیدا می‌کردیم و روند رو به رشدی را طی می‌کردیم اما بدشانسی پشت بدشانسی برای سپاهان وجود دارد و چند موقعیت خوب داشتیم.

وی در خصوص گل نکردن توپ دقایق پایانی گفت: با سرعت حرکت می‌کردم و یک لحظه توپ را ندیدم و وقتی نزدیک من شد دیدمش اما بد زدم و شرمنده همه بازیکنان و هواداران شدم؛ توپ بیشتر در تصاحب ما بود و روی 2 اشتباه بازیکنان خودمان گل خوردیم و مشکل همه تیم است .

مهاجم سپاهان افزود: مثل همیشه شهرآورد اصفهان کیفیت خوبی داشت و بازیکنان توپ‌ها را گل نمی‌کنند و از دست کادر فنی کاری بر نمی‌آید و همه بد بودیم؛ شرمندگی فایده‌ای ندارد و امیدواریم بتوانیم در ادامه نتیجه بگیریم.

شریفی بیان داشت: هر روز در جدول پایین‌تر می‌آییم و باید فکر اساسی شود تا سپاهان به جایگاه اصلی خود بازگردد؛ در نیم‌فصل دوم تا این بازی 5 امتیاز گرفته بودیم و با این بازیکنان خوبی که داریم نتایج خوب و درخور هواداران نیست و تمام تلاش خود را برای بهتر شدن می‌کنیم.

 

انتهای پیام/م