صباغیان در تذکر شفاهی مطرح کرد
آقای رئیس جمهور! چرا با اختلاس‌گران برخورد نمی‌شود؟

آقای رئیس جمهور! چرا با اختلاس‌گران برخورد نمی‌شود؟به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدرضا صباغیان نماینده مردم بافق و مهریز در جلسه علنی امروز طی تذکری شفاهی خطاب به رئیس جمهور و وزیر اقتصاد اظهار کرد: با تدبیری که صورت گرفت، بخشی از بدهی سپرده‌گذاران موسسات مالی و اعتباری پرداخت شد، گرچه که این پرداخت از جیب بیت‌المال و مردم بود و تعداد زیادی از سپرده‌گذاران هنوز طلبکار هستند.

وی ادامه داد: حال سوال ما این است که برای برخورد با سوء‌استفاده کنندگان و غارتگران بیت‌المال چه اقدامی صورت گرفته است؟ آنها چه کسانی هستند؟ چرا معرفی نمی‌شوند، به ویژه با ناظران که از حقوق و ابزارها و امکانات دولت برخوردار هستند و متأسفانه به دلیل قصور آنان حقوق مردم ضایع شده است و باید گفته شود که تاکنون چه اقدامی انجام شده است؟

نماینده مردم بافق و مهریز با بیان اینکه نقش بانک مرکزی در این زمینه چه بوده است، تصریح کرد: برای مردم مهم است که بدانند چه برخوردی با این نهادهای ناظر و بانک مرکزی شده است، چرا که مردم بیشتر از اینکه حقوق خود را بخواهند خواستار برخورد با اختلاس‌گران و ناظران به ویژه بانک مرکزی هستند.

صباغیان تأکید کرد: آقای رئیس جمهور اگر شما متوجه نمی‌شوید، مردم متوجه هستند چرا با قشر ضعیف با ظلم برخورد می‌شود اما با اختلاس‌گران برخورد نمی‌شود؟ مردم این صحنه‌ها را می‌بینند و نارضایتی‌هایی در این زمینه برای آنان به وجود آمده است.

انتهای پیام/