اختصاص اعتبار اشتغال به مددجویان کمیته امداد خراسان شمالی

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛عباس اهرابی مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت : از مجموع این بودجه، 33 میلیارد تومان به بانک‌ها ابلاغ شد که در 10 ماهه امسال تنها 56 درصد آن جذب ‌شده است.

اهرابی افزود : تاکنون 44 درصد بودجه اشتغال مددجویان استان به ارزش 14 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار از سوی بانک‌ها پرداخت ‌نشده است.  

وی افزود: تنها 19 میلیارد تومان از کل بودجه اشتغال مددجویان خراسان شمالی در حوزه بانک‌های عامل جذب‌شده است.

اهرابی گفت: امسال دو هزار و 453 پرونده مددجویان بااعتبار 45 میلیارد تومان به بانک‌ها ارسال‌شده است که تاکنون تنها هزار و 20 پرونده موفق به اخذ تسهیلات شده‌اند.

وی با یادآوری اینکه میزان اعتبارات اشتغال ابلاغی بانک‌ها در سال 95،14 میلیارد تومان بود افزود: سال گذشته 141 درصد از اعتبارات بانکی جذب شد.

اهرابی مجموع اعتبار تخصیصی مددجویان در سال 96 را 54 میلیارد تومان بیان کرد و افزود: از مجموع این اعتبار بیش از 36 میلیارد تومان آن از محل منابع قرض‌الحسنه بانک‌ها و 17 میلیارد و 500 میلیون تومان هم از محل اعتبارات داخلی امداد پیش‌بینی شد.

انتهای پیام/آ

جذب اعتبار برای بودجه اشتغال مددجویان خراسان شمالی