فرماندار:
آموزش و پرورش پویا و بالنده سبب رشد و توسعه جامعه می‌شود

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، نبی بخش داودی فرماندار ایرانشهر در نشست شورای آموزش و پرورش ایرانشهر با بیان اینکه علم و آگاهی باید همراه با تزکیه و معنویت باشد اظهار داشت: انسان دارای ۲ بعد جسم و روح است که علم جسم را تزکیه و روح را بارور می‌سازد.

وی افزود : آموزش و پرورش پویا و بالنده سبب رشد و توسعه جامعه می‌شود بنابراین باید توجه ویژه‌ای به امر آموزش در مدارس داشت.

داودی  بیان کرد: در آستانه ایام الله دهه مبارک فجر هستیم این ایام بهترین فرصت برای تقویت امید و بیان دستاورد‌های نظام است و معلمان و مربیان باید موفقیت‌های کشور در عرصه‌های مختلف از جمله نانو تکنولوژی، دانش هسته‌ای و علوم مختلف را به خوبی برای جوانان بازگو کنند.

وی بر بررسی آخرین وضعیت بازماندگان از تحصیل، بررسی نقش و جایگاه خیران مدرسه ساز، مدیریت در مبحث فضا‌های آموزشی، بحث و تبادل نظر پیرامون کلاس‌های کنکور، عدالت آموزشی در تمامی مراکز آموزشی، توجه و اهتمام بیشتر به مراکز آموزشی عادی، مناطق حاشیه شهر و روستا‌های کمتر برخوردارو جلوگیری از هرگونه هزینه‌های غیر ضروری برای خانواده‌ها و دانش آموزان تاکید کرد.

وی افزود: باید به مشکلات فرهنگیان رسیدگی شود تا آنان با کمترین دغدغه و نگرانی به تعلیم و تربیت دانش آموزان بپردازند.

فرماندار ایرانشهر بر ساخت فضا‌های آموزشی بیشتر در این شهرستان تاکید کرد و گفت: در کنار تلاش خیران اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس نیز در این زمینه ورود جدی تری داشته باشد.

حسینی مدیر آموزش و پرورش ایرانشهر نیز در این نشست با ارائه گزارشی از مصوبات نشست قبلی گفت: در شرایط کنونی که دشمن از هر حربه‌ای علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی استفاده می‌کند باید دستاورد‌های انقلاب را به درستی برای مردم بازگو وروشنگری کنیم.

عبدالغفور حسینی اظهار داشت: از ۴۸ هزار و ۷۵۰ نفر دانش آموز ایرانشهر هزار و ۲۹۸ نفر فاقد شناسنامه و اتباع خارجی هستند.
وی بیان کرد: سالانه سه هزار نفر به آمار دانش آموزان ایرانشهر به ویژه در حاشیه شهر افزوده می‌شود.

وی اظهار داشت: برای ایجاد انگیزه در میان دانش آموزان از تمامی داوطلبانی که در کنکور ۹۶ حائز رتبه برتر در دانشگاه‌های معتبر و روزانه شده اند در نیمه دوم اسفند تجلیل خواهد شد.

مدیر آموزش و پرورش گفت: ۱۶ مدرسه خیری در قالب ۴۸ کلاس درس از سال ۹۳ تاکنون در این شهرستان ساخته شده است.

انتهای پیام/ع

علم و آگاهی باید همراه با تزکیه و معنویت باشد