در 9 ماهه سال جاری؛
تولید بیش از 31 هزار تن گوشت قرمز در خوزستان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد مشکور زاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری ۳۱ هزار و ۷۵۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش نشان می دهد.

وی اذعان داشت: گوسفند با ۳۳ درصد و پس از آن گاو دو رگ به خصوص دورگ نژاد سیمنتال با ۲۳ درصد بیش ترین سهم را در تولید گوشت قرمز دارا هستند.

مشکور زاده، گاو اصیل، گاو بومی و شتر از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان عنوان کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار داشت: اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دو منظوره، استفاده از دام های پربازده، بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اهم تمهیدات و اقدامات صورت گرفته جهت افزایش تولید گوشت قرمز در استان هستند.

انتهای پیام/گ

افزایش 2 درصدی گوشت قرمز در خوزستان