از سوی استاندار تهران
شروع بکار ادارات در تهران ساعت 10 اعلام شد

شروع بکار ادارات در تهران ساعت 10 اعلام شدبه گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،  روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری تهران اعلام کرد براساس آخرین تصمیم و تمهیدات پیش‌بینی شده درخصوص برودت هوا و لغزنده بودن معابر و خیابان‌ها، کلیه مقاطع تحصیلی نوبت صبح استان تهران در روز یکشنبه ۸ بهمن تعطیل بوده و کلیه ادارات استان نیز با دو ساعت تاخیر در ساعت ده صبح شروع به کار خواهند کرد . 

براساس این اطلاعیه، همچنین کارمندان ادارات و نهادهای دولتی می‌توانند در صورت تمایل، از مرخصی روزانه استفاده کنند.

همچنین محمدحسین مقیمی، استاندار تهران صبح امروز (یکشنبه ۸ بهمن ماه) در مورد تصمیمات اتخاذ شده در پی بارش برف در استان تهران گفت: از شب گذشته بارش های شدید در استان آغاز شد به طوریکه در اتوبان تهران- قم و آزادراه پردیس با توقف خودروها و مشکل در تردد اتومبیل ها مواجه شدیم.

مقیمی افزود: در پی آن تمهیداتی برای روان سازی جاده ها اتخاذ شد و با نظر پلیس راهور جاده کرج و پردیس بسته شد.

استاندار تهران با اعلام تعطیلی مدارس استان در نوبت صبح و آغاز به کار ادارات با دو ساعت تاخیر گفت: ادارات در ساعت ۱۰ صبح آغاز به کار می کنند و در صورت تداوم بارش ها تصمیماتی اتخاذ خواهد شد که از طریق صدا و سیما اطلاع رسانی می شود.

انتهای پیام/

تعطیلی ادارات و مدارس تهران