رونمایی از کتاب منبع کمک درسی نحوی تالیف دو طلبه لرستانی

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ حجت الاسلام پنام معاون پژوهش حوزه علمیه لرستان گفت:همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی از کتاب الوسوط فی شرح بدایٔه النحو، حاصل تلاش آقایان محمد آزادبخت پایه ۶ و سید علی محمدی پایه۳مدرسه علمیه باقرالعلوم (ع) کوهدشت رونمایی شد.


وی افزود: این کتاب در قالب کار گروهی کار پژوهشی و در مدت بیش از سه سال زمان برای تالیف آن طول کشیده است و انتشارات دارالعلم قم این کتاب را در ۶۵۰ صفحه منتشر نموده است.

معاون پژوهش حوزه علمیه لرستان با اشاره به اینکه این کتاب این کتاب ترجمه و شرحی بر کتاب بدایٔه النحو آیت الله صفایی بوشهری است ومنبع کمک درسی نحوی است گفت: امید می‌رود رونمایی این کتب در ایجاد انگیزه در طلاب صاحب قلم برای خلق آثار پژوهشی و کاربردی موثر باشد.

حجت الاسلام پنام با اشاره به اینکه مدرسه علمیه باقرالعلوم (ع) کوهدشت از مدارس فعال در حوزه پژوهش طلاب است، اظهار کرد: طلاب این مدرسه با خلق آثار متنوع امسال نیز مقالات بسیاری به جشنواره علامه حلی (ره) ارسال نمودند.

وی گفت: از طلاب مولف این کتاب با اهدا لوح سپاس و جوایز قدردانی شد.

انتهای پیام/م

کتاب کمک درسی تالیف دو طلبه لرستانی رونمایی شد