ابوالغیط: درک وسیعی میان رهبران عرب برای مقابله با چالش ها وجود ندارد

ابوالغیط: درکی وسیعی میان رهبران عرب برای مقابله با چالش ها وجود نداردبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان،  به نقل از الیوم السابع، احمد ابوالغیط دبیر کل اتحادیه عرب،  بحران‌های موجود در جهان عرب را ناشی از خلاء استراتژیکی دانست که از تحولات ۲۰۱۱ و پس از آن نشات گرفته است.

وی در این باره گفت: مقابله با چالش‌های جهان عرب دیدگاه مشترک و هماهنگی میان کشور‌های عربی را طلب می‌کند.  اما درک وسیعی میان رهبران و ملت‌های عربی درباره ضرورت در اختیار گرفتن زمام امور و تشکیل جبهه عربی برای مقابله با چالش‌ها وجود ندارد، باوجود اینکه میان کشور‌های اصلی عربی درباره تهدیدات مشترک توافق وجود دارد و با وجود دستاورد‌ها به دست آمده ضد داعش، اما نمی‌توان گفت که استراتژی یکپارچه‌ای در قبال تهدیدات وجود دارد.

ابوالغیط گفت: نتیجه این وضع تاسف بار، نبود هر گونه رایزنی جمعی جدی در موضوعات راهبردی عربی است. دشمنان منطقه‌ای اعراب از این اوضاع به نفع خود بهره می‌برند و از روزنه‌ها در کالبد عربی استفاده می‌کنند. با این شرایط هم  من راهی برای مقابله با دخالت‌های اقلیمی نمی‌بینم.

انتهای پیام/

اذعان ابوالغیظ به سردرگمی سران جهان عرب در برابر چالش ها