رفع وابستگی نشانه پیشرفت علمی است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حجت‌الاسلام عباس امینی امام جمعه شهرستان شاهرود در مراسم افتتاح پروژه‌های متمرکز شاهرود گفت: اگر دانشگاه و حوزه ما جایگاه اصلی خودش را پیدا کند که البته به برکت انقلاب اسلامی در این زمینه رشد بسیار خوبی در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه رخ‌داده است، می‌توانیم به پیشرفت‌های کیفی خوبی برسیم.

وی افزود: همان‌طور که در بیان خصوصیات انقلاب اولیاءالله و پیامبران الهی نیز آمده، رفع هرگونه وابستگی و گسستگی زنجیرها ویژگی بارز یک انقلاب الهی است و انقلاب اسلامی ما هم که شناسنامه دینی دارد از همین ویژگی بهره‌منداست.

امام جمعه شهرستان شاهرود تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های انقلاب اسلامی این بود که توانست هم رفع وابستگی و هم دفع آن را عملی سازد.

حجت‌الاسلام عباس امینی گفت: رفع وابستگی تام و تمام به این است که ان شاالله ما مرجعیت علمی پیدا کنیم و علوممان را مانند قرون قبل برای تمام دنیا، به حالت مرجعیت بازگردانیم.

انتهای پیام / ق

مرجعیت دینی یکی از عوامل رفع وابستگی به بیگانگان است