دانشگاه آزاد رفسنجان میزبان دو شهید گمنام

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حجت الاسلام امان الله علیمرادی؛ نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت: شهید کسی است که در راه خدا جان داده است تا راه خدا هموار شود و سالکان راه حق، راه سعادت را طی کند .


وی بیان داشت: بخشی دیگر از این ایه الهام بخش این است که خود شهدا که زنده اند عامل زنده بودن جامعه هم می شوند و حیات را به جامعه هدیه می کنند چراکه کسی که بهرمند از حیات حق است خود واسطه حیات و زندگی قرار می گیرد .


نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جامعه اگر بخواهد از حیات شهدا بهره مند باشد باید یکی از محل های زیارتگاه انها مراکز علمی و دانشگاهی باشد عنوان داشت :دانشگاهیان باید در مسیر تربیت انسان های کارآمد برای نظام اسلامی همواره از شهدا الهام بگیرند و از مجاهدت و بذل جان آنها درس بگیرند و این مایه حیات دانشگاه می شود .


حجت الاسلام علیمرادی افزود :دانشگاه آزاد واحد رفسنجان به فضل الهی مفتخر است دوشنبه 30 بهمن 96 در ایام مبارک بهمن ماه به طور خاص و ایام بزرگداشت شهادت مقام حضرت زهرا (س) میزبان دو شهید گمنام باشد .


وی یاداور شد :آن جا که روح پاک شیهدان باشدفرشتگان به زیارت قبور شهدا نائل می شوند و این برای دانشگاه مبارک است که به برکت پیکر مبارک شهیدان رفت و امد فرشتگان فراهم شود و هرجا تعیلم و تربیت باشد مورد عنایت فرشتگان مقرب الهی است .

انتهای پیام /ی

کرمان میزبان شهدای گمنام می شود