آغاز عملیات امدادی برای یافتن و نجات چوپان کوهرنگی

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ بیژن طاهری رئیس هلال احمر شهرستان کوهرنگ از عملیات امدادی برای یافتن و نجات چوپان کوهرنگی در بازفت خبر داد.

وی گفت: طبق گزارش‌های دریافتی از منابع محلی، چوپانی که امروز یکشنبه ۲۹ بهمن ۹۶ گوسفندان خود را برای چرا به کوه‌های بازفت برده بود، در مکانی صعب العبور گرفتار و حبس شده است و به علت بارندگی و لغزنده بودن راه برگشت ندارد.

طاهری افزود: تیم امداد و نجات هلال احمر متشکل از هشت نجاتگر ورزیده پایگاه کوهستان کوهرنگ، روانه مکان مورد نظر در ارتفاعات روستای تپاه علیا از توابع دهستان دهناش بازفت گردید.

وی اضافه کرد: هنوز از وضعیت سلامت این چوپان اطلاعی در دست نیست، اما مکان حادثه مشخص شده است.

گفتنی است: بارش باران که از شب گذشته در بخش بازفت آغاز شد همچنان ادامه دارد و رودخانه و مسیل‌های منطقه در حال طغیان می‌باشد.

بازفت از بخش‌های شهرستان کوهرنگ است که مرکز آن در فاصله ۱۹۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

انتهای پیام/ش

پیگیری برای نجات چوپان در کوه‌های بازفت