فردا یزدمیزبان کنگره‌ی ملی انجمن آسم وآلرژی ایران

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ بمانیان دبیر علمی کنگره‌ی ملی انجمن آسم وآلرژی ایران گفت: در این کنگره که با همکاری دانشگاه علوم پزشکی یزد و موسسه تامین درمان یزد برگزار می‌شود بالغ بر ۵۰ سخنرانی در حوزه‌ی آسم و آلرژی و ۲۰ مقاله‌ی پژوهشی در قالب پوستر و سخنرانی ارائه می‌شود.

بمانیان افزود: این کنگره با محوریت افزایش و ارتقای آگاهی متخصصان و پزشکان عمومی در خصوص بیماری‌های شایع آسم و آلرژیک از جمله آلرژی‌های بینی، آلرژی‌های تنفسی، آلرژی‌های دارویی، بیماری‌های نقص ایمنی همراه با امتیاز بازآموزی برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: در این کنگره، رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران، رئیس دپارتمان آسم و آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رئیس انجمن آسم و آلرژی شاخه‌ی جنوب کشور و رئیس دپارتمان آلرژی و ایمونولوژی بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایران به ایراد سخنرانی می‌پردازند.

یازدهمین کنگره‌ی ملی دوسالانه‌ی انجمن آسم و آلرژی ایران از دوم تا چهارم اسفندماه در سالن دکتر جوادی بیمارستان شهید صدوقی از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷ برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ ا

یزدمیزبان کنگره ی ملی انجمن آسم وآلرژی ایران