چک سالانه‌ هواپیما علت لغو پرواز جهرم-تهران

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ دکتر محمدرضا رضایی نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی در خصوص خبر کنسل بودن پرواز تهران جهرم گفت: تمام پرواز‌های جهرم به تهران و بالعکس، طبق روال قبلی برقرار است و صرفاً پرواز دوشنبه ۷ اسفندماه به دلیل چکاپ سالانه هواپیما برقرار نیست.

وی با اشاره به اینکه صحت برقراری پرواز‌ها در هفته‌های آینده به تایید فرودگاه جهرم نیز رسیده است، افزود: استقبال از پرواز‌های فرودگاه جهرم در مدت اندک از فعال شدن آن مطلوب بوده و پرواز‌ها نیز منظم انجام شده است.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: درصدد هستیم تا پرواز جهرم به مشهد نیز در برنامه فرودگاه جهرم قرار دهیم که در این راستا هفته گذشته جلسه‌ای با مسئولان شرکت‌های هواپیمایی صورت گرفته است.
انتهای پیام/ر

تمام پرواز‌های جهرم به تهران و بالعکس، طبق روال قبلی برقرار است