عریقات: دولت آمریکا به خطری واقعی برای امنیت و ثبات خاورمیانه تبدیل شده است

عریقات: آمریکا به خطری واقعی برای امنیت و ثبات خاورمیانه تبدیل شده استبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی النشره، صائب عریقات، دبیر کمیته اجرائی سازمان آزادیبخش فلسطین، اعلام کرد دولت آمریکا فاقد مشروعیت لازم برای میانجی‌گری در زمینه صلح است.

عریقات در این باره گفت: دولت آمریکا با جانبداری از رژیم اشغالگر اسرائیل و تصمیمش برای انتقال سفارتخانه آمریکا به قدس به خطری واقعی برای امنیت و ثبات منطقه و ملت های آن تبدیل شده است.

وی افزود: ما اجازه نخواهیم داد که اوضاع به این منوال ادامه یابد. باید صادقانه ایستادگی کنیم و با چالش‌هایی که منطقه و به ویژه مسئله فلسطین را احاطه کرده است، مقابله کنیم؛ زیرا دولت آمریکا مشروعیت خود را به عنوان میانجی برای صلح از دست داده است.

انتهای پیام/

اظهارات عریقات درباره عدم مشروعیت آمریکا برای ایفای نقش میانجی در گفتگوهای صلح