جابه‌جایی سالانه 375 میلیون تن بار در کشور

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، غلامحسین دغاغله عصر امروز در نشست با اعضای انجمن‌های حمل و نقل و رانندگان استان اردبیل اظهار داشت: یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های سازمان راهداری کشور جلوگیری از فعالیت ناوگان با عمر بالای 50 سال از ابتدای سال 97 است که در این زمینه اقدامات لازم انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به سیاست دولت مبنی بر نوسازی ناوگان حمل و نقل از محل ماده 12 رفع موانع تولید بحث نوسازی شروع شده است و تاکنون تعداد زیادی از این ناوگان نوسازی شده و در زمینه نوسازی ناوگان‌های بالای 50 سال نیز برنامه‌ریزی‌ها لازم انجام شده است.

مدیرکل دفتر کالای سازمان راهداری و حمل و نقل تعداد ناوگان حمل و نقل با عمر بالای 50 سال را در کشور دو هزار و 440 دستگاه برشمرد و گفت: از صاحبان این ناوگان در سطح کشور انتظار می‌رود از این تسهیلاتی که دولت برای نوسازی فراهم کرده بهره برده و ناوگان خود را بازسازی کنند.  

دغاغله با بیان اینکه سالانه 3.5 میلیون تن بار توسط این ناوگان در سطح استان اردبیل جابه‌جا می‌شود، اظهار کرد: اردبیل یکی از استان‌های موفق در زمینه نوسازی و ساماندهی ناوگان حمل و نقل بوده که باید در زمینه نوسازی ناوگان‌های فرسوده نیز اقدامات لازم در این استان انجام شود.

وی از جابه‌جایی سالانه 375 میلیون تن بار در کشور خبر داد و افزود: در راستای توسعه خدمات ناوگان حمل و نقل نیاز است تا نوسازی این ناوگان به شکلی جدی و اساسی پیگیری شود تا بتوانیم در این زمینه شاهد کاهش هزینه‌ها و حوادث باشیم.

انتهای پیام/ع

نوسازی ناوگان حمل و نقل در کشور