منتظر نتیجه تیم ارزیاب جمعیت هلال احمر اصفهان از منطقه سقوط هواپیما هستیم

محسن مومنی درگفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، با اشاره به اعزام تیم ارزیاب به محل سقوط هواپیمای یاسوج - تهران اظهار داشت: صبح امروز 2 تیم برای شناسایی مسیر به محل سقوط هواپیما اعزام شدند.

وی افزود: هر کدام از این تیم‌ها متشکل از 30 نفر است و یک تیم از سمت شمال و تیم دیگر از سمت جنوب مکان سقوط برای شناسایی مسیر و ارزیابی شرایط برای ورود بالگرد به محل حادثه اعزام شدند و در صورت مساعد بودن شرایط جوی عملیات را از سر می‌گیرند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با بیان اینکه یک بالگرد در پایین کوه مستقر است، گفت: منتظر نتیجه تیم ارزیاب هستیم تا در صورت شرایط مناسب جوی و وضعیت راه، در مورد انتخاب مسیر یا امکان ورود به آنجا اطلاع‌رسانی کنند.

وی بیان کرد: در حال حاضر در منطقه وزش باد شدید وجود داترد و قطعا عملیات تجسس به روز های آینده موکول شد.

 

انتهای پیام/م

 

اعزام تیمهای ارزیاب هلال احمر به محل سقوط هواپیما