سرپرست ورزش و جوانان اردبیل؛
خانه کشتی سرعین فروردین 97 به بهره برداری می رسد

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،بهرام آقاخانی، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل به همراه هاتف ناصری فرماندار سرعین و مسئولان ورزشی استان و شهرستان از روند احداث خانه کشتی و میهمانسرای شهر سرعین بازدید کردند.

وی گفت: خانه کشتی و مهمانسرای سرعین با پیشرفت فیزیکی 80 درصد در حال تکمیل می باشد که تا اواخر فروردین ماه این پروژه به بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود: این پروژه از سال 93 شروع شده است که تاکنون برای آن 15 میلیارد ریال هزینه شده است و مابقی هزینه که بالغ بر 9 میلیارد ریال می باشد، تامین اعتبار شده و در اختیار پیمانکار قرار داده خواهد شد تا با این اعتبار پروژه تکمیل شود.

فرماندار سرعین هم با تاکید بر اینکه سال 97 زمان بهره برداری خانه کشتی است، گفت: با تکمیل شدن و بهره برداری این سالن کشتی، تمام تجهیزات از طرف فرمانداری تهیه و در اختیار ورزشکاران و کشتی گیران قرار داده خواهد شد.

انتهای پیام/ح

افتتاح خانه کشتی در شهرستان سرعین