اقدامات فدراسیون برای برقراری امنیت در دربی ۸۶

اقدامات فدراسیون فوتبال برای برقراری امنیت در دربی 86به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، هشتاد و ششمین دربی پایتخت در حالی فردا «پنج شنبه» به میزبانی استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود که اینفانتینو رئیس فیفا میهمان ویژه این بازی است.  

با توجه به اینکه عربستانی‌ها مدعی هستند که ایران امنیت لازم برای برگزاری بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا ندارد باید به اینفانتینو ثابت کنیم که ورزشگاه‌های ما برای رقابت‌های آسیایی مشکلی ندارند.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال چند جلسه با عباباف رئیس حراست وزارت ورزش و جوانان برگزار کرده است تا در جریان اقدامات صورت گرفته برای امنیت ورزشگاه آزادی در دربی ۸۶ قرار بگیرد.  

طبق برنامه جلسه‌ای میان تاج و مدیر کل حراست شهرداری صبح امروز برگزار شد تا شهرآورد ۸۶ بدون مشکلی و در امنیت کامل برگزار شود.  

تاج به همراه ساکت دبیر کل فدراسیون فوتبال قرار است اینفانتینو رئیس فیفا را در دربی ۸۶ همراهی کنند و از نزدیک این بازی را در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی تماشا می‌کنند.  

گفتنی است وضعیت 2 تیم فوتبال پرسپولیس و استقلال در جدول رده بندی مناسب است و سرخپوشان پایتخت در صورت پیروزی در دربی ۸۶ قهرمانی خود را قطعی می‌کنند و آبی پوشان پایتخت هم به دنبال کسب سهمیه آسیایی هستند.  

انتهای پیام/ 

برگزاری جلسه برای تامین  امنیت دربی ۸۶