رئیس پلیس آگاهی قم:
کشف پارچه قاچاق به ارزش چهار میلیارد ریال در قم

کشف کالای قاچاق به ارزش چهار میلیارد ریال در قمبه گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛کرمی،رئیس پلیس آگاهی قم اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر انتقال محموله‌ قاچاق از یکی از استان‌های جنوبی کشور به مقصد پایتخت و عبور آن از استان قم، بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: با انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی و پلیسی مسیر تردد خودرو مشخص و پس از هماهنگی قضائی کامیون حامل کانتینر 40 فوتی شناسایی و متوقف شد.

رئیس پلیس آگاهی قم در ادامه عنوان کرد: مأموران پس از بررسی و شمارش کالا، 435 طاقه پارچه فاقد هرگونه مارک و کشور تولیدکننده کشف و پس از بررسی‌های لازم مشخص شد با اطلاعات اظهارنامه مغایرت دارد.

کرمی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش محموله‌های قاچاق را درمجموع حدود 4 میلیارد ریال برآورد کردند، بیان کرد: متهم بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی روانه زندان شد.

انتهای پیام/ش

کشف پارچه قاچاق در قم