اجرای طرح امنیت اجتماعی در قصرقند

سرهنگ حمید نوری فرمانده انتظامی شهرستان قصرقند در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: ماموران انتطامی این فرماندهی در اجرای این طرح از ابتدای سال جاری تا کنون موفق به کشف و شناسایی تعداد ۳۸ دستگاه موتور سیکلت سه دستگاه خودرو مسروقه و دستگیری ۶۹ نفرسارق در این رابطه در سطح شهرستان شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری را نشان می‌دهد.

این مقام انتظامی بیان داشت: کارآگاهان پلیس آگاهی در راستای مبارزه با قاچاق کالا ۱۰ تن برنج و میوه قاچاق را کشف که آمار‌ها بیانگر رشد ۴۰۰ درصدی کشفیات کالای قاچاق را نشان می‌دهد که این نشان از جدیدت و عزم راسخ کارکنان این فرماندهی در بحث مبارزه با مواد مخدر می‌باشد.

فرمانده انتظامی شهرستان قصرقند در پایان تصریح کرد: ایجاد محیطی آرام توام با احساس آرامش وامنیت برای مردم مهمترین هدف پلیس می‌باشد و لازمه‌ی رسیدن به این هدف مشارکت‌های مردمی می‌باشد.

انتهای پیام/گ

اجرای طرح امنیت درقصرقند