مصرف ماهی در چهارمحال و بختیاری پایین‌تر از میانگین کشوری

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ ذبیح الله غریب در جشنواره عرضه و طبخ ماهی قزل‌آلا در شهرکرد گفت: این استان با تولید سالانه ۲۴ هزار تن ماهی قزل آلا، بالاترین میزان و سرانه تولید این محصول در کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده ماهیان سردآبی، دارای سرانه مصرف ماهی پایین تر از میانگین کشوری است افزود: سرانه مصرف ماهی در این استان سالانه ۷ کیلوگرم و این میزان در کشور بیش از ۱۰ کیلوگرم می‌باشد.

مدیرکل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: آشنا نبودن با خواص و مزایای مصرف ماهی و تبلیغات کم در این زمینه موجب کاهش مصرف آن در استان شده است که با برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌توان ضمن آشناسازی مردم با فواید و مزایای ماهی، سرانه مصرف این محصول را بالا برد.

غریب با اشاره به ظرفیت و پتانسیل‌های بالای چهارمحال و بختیاری در تولید آبزیان گفت: ترویج مصرف و حمایت از تولیدکنندگان این بخش، از برنامه‌های اصلی اداره کل جهادکشاورزی استان است.

جشنواره عرضه و طبخ ماهی قزل‌آلا با شرکت ۵۰ شرکت کننده طبخ ماهی، مسئولین استانی و اقشار مختلف مردم در پارک لاله شهرکرد برگزار شد.

انتهای پیام/ف

چهارمحال و بختیاری دارای بالاترین سرانه تولید ماهی سردآبی