اسکان‌ نوروزی در 600 واحد آموزشی اصفهان انجام می‌شود

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمدرضا مرادی  امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: ظرفیت اقامت شهر اصفهان در سال‌های گذشته 160 هزار مسافر بوده است.

وی افزود: بیش از 600 واحد آموزشی و 6 هزار و 500 کلاس درس در شهر اصفهان آماده اسکان‌دهی به مسافران نوروزی است و همچنین تعدادی از خوابگاه‌های دانشجویی شهر اصفهان نیز با همکاری دانشگاه اصفهان در این راستان اسکان مسافران نوروزی را تأمین می‌کنند.

مسؤول کمیته اسکان و اصناف ستاد هماهنگی خدمات سفر شهر اصفهان گفت: تعدادی از منازل شخصی مردم در شهر اصفهان نیز با هماهنگی اتحادیه مشاوران املاک و با نظارت اداره کل اماکن برای پذیرایی از گردشگران نوروزی ثبت نام کرده و  آمادگی لازم برای اسکان‌دهی به مسافران نوروزی را دارند.

وی با اشاره به ایجاد سامانه رزرو اماکن اقامتی در شهر اصفهان خاطرنشان کرد: کشیک اصناف، کشیک امدادخودرو و کشیک بیمه‌ تعیین خسارت تصادفات نیز در ایام نوروز در شهر اصفهان فعال هستند.

 

انتهای پیام/م