همزمان با ایام نوروزی؛
تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ فتاحی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان میاندواب گفت  : طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام تعطیلات نورزوی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ، از 25 اسفند ماه آغاز و تا 14 فروردین ماه سال 97  در شهرستان میاندواب به اجرا در آمده است.

وی  افزود: در راستای اقدامات کنترلی ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان و مسافرین محترم نوروزی ، اکیپ های بازرسی این شبکه بطور مستمر با تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ، رستوران‌های بین‌راهی و درون شهری، سردخانه‌های مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفیدو قرمز، آشپزخانه‌ها، هتل‌ها و مهمانسراها  نسبت بازدید و کنترل اقدام می نمایند .

فتاحی تصریح کرد: تعداد 4 اکیپ ثابت و سیار متشکل از 5نفر در 21  روز کاری در 3نوبت صبح و عصر و شب نظارت های بهداشتی را در شهرستان بر عهده دارند.

وی از شهروندان عزیز درخواست نمود در هنگام خرید فرآورده های خام دامی  حتماً به نشانه های بهداشتی بودن محصول و تاریخ تولید و انقضاء توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در عرضه فرآورده های خام دامی شبکه دامپزشکی شهرستان میاندوآب با شماره تلفن 45228260  از ساعت  8 صبح تا 8 شب آماده پاسخگویی به شکایات و نظرات شهروندان محترم می باشند.

انتهای پیام/م

طرح اجرای نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی