در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
تشریح ویژه برنامه‌های لحظه سال تحویل در امامزادگان استان تهران
تشریح ویژه برنامه‌های لحظه سال تحویل در امامزادگان استان تهرانحجت الاسلام و المسلمین غلامرضا محمدزاده، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان تهران درخصوص طرح نوروزی «آرامش بهاری» در گفتگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: طرح نوروزی «آرامش بهاری» با هدف تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی با استفاده از ظرفیت تعطیلات نوروزی، تقویت باور‌های دینی و مذهبی و ارتقاء سطح فکری و فرهنگی زائرین و مسافران نوروزی، تبلیغ و ترویج سنت‌های اصیل اسلامی در عید نوروز، از روز دوشنبه ۲۸ اسفندماه در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه آغاز شده است.

وی تأکید کرد: این طرح مورد توجه زائرین و مجاورین امامزادگان و بقاع متبرکه قرار گرفته و مردم می‌کوشند لحظه تحویل سال در این آستان‌های مقدس حضور داشته باشند و سال خود را در آنجا تحویل کنند چرا که معتقدند معنویات خاصی در آنجا وجود داشته و منجر به تسری این معنویت به دیگر روز‌های سال می‌شود. این بقاع متبرکه مکانی آرامش بخش برای زائران خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین محمدزاده خاطرنشان کرد: در طرح «آرامش بهاری» که در طول ایام نوروز برگزار می‌شود، خدمات مختلف زیارتی، فرهنگی و تبلیغی به زائرین بقاع متبرکه و امامزادگان اهدا می‌شود، ضمن اینکه از هم اکنون به مدیران و هیأت امنا‌های آستان‌های مختلف اعلام کرده‌ایم که باید اقدامات عمرانی، نظافتی و خدماتی را جهت رفاه زائران افزایش داده و غبارروبی‌ها را هم انجام دهند به همین دلیل می‌توانم اعلام کنم که این اقدامات جهت استقبال از حضور زائرین در امامزادگان و بقاع متبرکه مهیاست.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان تهران گفت: حضور مبلغین در خیمه‌های معرفت، برنامه‌های شاد ویژه کودکان و نوجوانان و ارائه خدمات به مسافرین نوروزی در بقاع متبرکه و امامزادگان بین راهی برای اداره اوقاف و امور خیریه استان تهران بسیار مهم است.

انتهای پیام/