افزایش حضور گردشگران خارجی با لغو روادید اتباع خارجه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛سید مرتضی نعمت زاده معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروندگفت:با توجه به لغو روادید اتباع خارجه طی ماه‌های گذشته، منطقه آزاد اروند در نوروز امسال شاهد بیشترین گردشگران خارجی نسبت به سال‌های گذشته خود خواهد بود.

وی افزود:منطقه آزاد اروند شامل شهرستان‌های خرمشهر، آبادان و مینوشهر است و دو شهر اروندکنار و چوئبده را در حاشیه خود دارد.

معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروندگفت :هوای مناسب و بهاری در ایام نوروز این منطقه را تبدیل به یکی از کانون‌های گردشگری کشور کرده است و درزمانی که بخش‌های زیادی از کشور هوایی سرد را تجربه می‌کنند دما در خرمشهر و آبادان بسیار دل‌چسب است.

نعمت زاده افزود: 24محل اقامتی در منطقه توانایی میزبانی بیش از 30 هزار میهمان را در ایام نوروز دارند که این محل‌های اقامتی شامل هتل‌ها، میهمان‌پذیرها، اردوگاه‌ها و کمپ‌های نوروزی است.

وی گفت:تنوع راه ها، حمل‌ونقل و دسترسی به منطقه آزاد اروند بالا است به شکلی که می‌توان از طریق مسیر هوایی، ریلی، جاده‌ای و آبی وارد این منطقه شد.

بازارهای خرمشهر و آبادان یکی از جذابیت‌های گردشگری و دلیل ورود تعداد زیادی مسافر به این منطقه است.

موزه‌های تاریخی، محیط‌زیست، صنعت نفت، دفاع مقدس، دریایی و تکنیکال صنعت نفت از جمله موزه‌های منطقه آزاد اروند هستند.

تمامی ارگان‌ها و نهادهای خدماتی، انتظامی، و حاکمیتی آماده ارائه خدمت در ایام نوروز هستند تا مشکلی در این ایام برای مسافران نوروزی به وجود نیاید.

بیمارستان‌ها، هلال‌احمر و مراکز ارائه خدمات سلامت نیز در این ایام با تمام ظرفیت خود آماده ارائه خدمات به مردم هستند.

انتهای پیام/د

افزایش حضور گردشگران خارجی در آبادان وخرمشهر