سفری نوروزی به شمال در نخستین جمعه سال ۹۷ با ترافیک سنگین

سرهنگ قدمی رییس پلیس راه مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  گفت: ترافیک هم اکنون در جاده هراز محدوده پلور تا گزنگ به طول ۷ کیلومتر سنگین است.

وی افزود:آمد و شد خودرو‌ها در جاده‌های چالوس نیمه سنگین، پرحجم و روان است.

سرهنگ قدمی گفت: آمد و شد خودرو‌ها در جاده‌های سوادکوه، کیاسر – سمنان و محدوده درون شهری عادی و روان گزارش شده است.
رییس پلیس راه مازندران افزود: آمد وشد انواع کشنده‌های سنگین شامل تریلر، کامیون، کامیونت از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب در جاده‌های هراز و سوادکوه امروز ممنوع شد.

وی با بیان اینکه از لحاظ شرایط جوی هوای استان صاف و سطح جاده‌ها خشک گزارش شده است، گفت:جاده چالوس فردا از ساعت ۱۲ از کرج به مرزن آباد و از ساعت ۱۵ از مرزن آباد به کرج یکطرفه می‌شود.

سرهنگ قدمی گفت: تلفن مرکز کنترل پلیس راه مازندران با شماره‌های ۲۱۸۲۹۳۴ و ۲۱۸۲۹۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به هموطنان در مورد آخرین وضعیت راه‌های مازندران است.

مازندران ۱۰ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که سه جاده چالوس، هراز، سوادکوه این استان را به پایتخت و جاده کیاسر مازندران را به سمنان متصل می‌کند.
انتهای پیام/آ

ترافیک در برخی جاده‌های مازندران