فرمانده انتظامی استان اصفهان:
توقیف همزمان 10 محموله برنج قاچاق در ایستگاه بازرسی نائین

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سردار "مهدی معصوم بیگی  گفت: ماموران پلیس آگاهی مستقر در ایستگاه بازرسی شهید "شرافت" شهرستان نائین حین کنترل خودروهای عبوری به 10 دستگاه کامیون کشنده که همزمان وارد ایستگاه شدند مشکوک و آنها را جهت بررسی مدارک و محموله متوقف کردند.

وی افزود: در بررسی های بعمل آمده مشخص شد این خودروها حامل برنج خارجی می باشند که از جنوب کشور به مقصد تهران بارگیری شده اند و مدارک ارائه شده توسط رانندگان با محموله ها مطابقت ندارند.

سردار معصوم بیگی بیان داشت : در مجموع 232 تن برنج خارجی قاچاق کشف و 10 راننده نیز دستگیر شدند که برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: ارزش محموله های کشف شده توسط کارشناسان 15 میلیارد ریال اعلام شده است .

سردار مهدی معصوم بیگی در پایان خاطر نشان کرد: قاچاق کالا زمینه رکود اقتصادی و تورم در کشور را فراهم می کند که نیروی انتظامی با مفسدان اقتصادی و برهم زنندگان نظم اقتصادی جامعه برخورد قاطع و قانونی می کند و اجازه جولان به آنان نخواهد داد.

 

انتهای پیام/م