نظارت 12 اکیپ بازرسی بهداشتی بر عرضه فرآورده های خام دامی

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،سید امید خلیل زاده رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه  تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به روز طبیعت و به منظور حفظ و حراست از سلامت مصرف کنندگان 12 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی در زمینه نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های خام دامی و کشتار کنار جاده ای از ساعت 8 صبح لغایت 20 عصر آمادگی ان را دارند تا بر اماکن توزیع و عرضه انواع گوشت و فرآورده های خام دامی نظارت بهداشتی داشته باشند.
وی افزود: در این راستا در ایام تعطیلات نوروزی تعداد 300 برگ اطلاعیه بهداشتی و انواع بنر های بهداشتی در میادین و معابر عمومی سطح شهرستان ارومیه توسط شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه نصب گردیده است.
طرح نظارت بهداشتی براماکن و مراکز عرضه فراورده های خام دامی در استان آذربایجان غربی از ۲۵ اسفند ماه تا ۱۴ فروردین به صورت ویژه اعمال می شود.

انتهای پیام/ع

تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده ای خام دامی