افزایش اعتبار طرح سد تنگ سرخ
به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛ استاندار در بازدید از روند اجرای طرح احداث سد مخزنی تنگ سرخ از اختصاص اعتبار از منابع دیگری برای تسریع در روند اجرایی این سد خبر داد و گفت: اعتبارات سد تنگ سرخ از ۳۰ میلیارد ریال به ۱۵۰ میلیارد ریال در بودجه سال ۹۷ افزایش یافت.
احمدی با قدردانی از شکیبایی و همکاری مردم این منطقه با بیان اینکه با راه اندازی این سد آب شرب، آب صنعتی و کشاورزی شهر و روستا‌های اطراف یاسوج به میزان ۱۷ میلیون متر مکعب در سال را تامین می‌شود افزود: پیشرفت کاری این سد در ۴ ماهه اخیر از ۴ درصد به ۱۲ درصد ارتقا یافته و از مجموع ۲۷۰ متر تونل انحرافی سد تنگ سرخ تاکنون ۲۳۶ متر آن اجرا شده است.
احمدی بر پرداخت مطالبات و رعایت حقوق کشاورزان تاکید کرد و ادامه داد: پرداخت مطالبات مردم برای ما بسیار حائز اهمیت و درجه آن کمتر از احداث سد نیست و به طور قطع تا ریال آخر مطالبات مردم منطقه را پیگیری می‌کنم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر احراز مالکیت اراضی این منطقه در اسرع وقت تاکید کرد و گفت: در این زمینه کارگروهی متشکل از مسئولان منابع طبیعی، محیط زیست، راه و شهرسازی، آب و فاضلاب و کارشناسان سابق این موضوع در استانداری تشکیل می‌شود.
وی با اشاره به اولویت‌های دولت در سال ۹۷ اضافه کرد: مسئله اشتغال، بافت‌های فرسوده، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، محیط زیست و مصرف بهینه آب از مهمترینِ این اولویت‌ها است.
احمدی با اشاره به وضعیت تنش آبی در برخی مناطق استان بیان کرد: مصرف بهینه آب در بخش‌های خانگی، کشاورزی و صنعتی باید به صورت ویژه مدیریت و از هدر رفت این منبع حیاتی جلوگیری شود.
نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید به مزایای این طرح اشاره کرد و گفت: با بهره برداری از این طرح مهم علاوه بر تامین آب شرب شهر‌های یاسوج و شیراز و اراضی کشاورزی روستا‌های حاشیه در زمینه اشتغال‌زایی و اقتصاد منطقه نیز کمک خواهد شد.
زارعی افزود: تلاش خواهد شد به زودی وضعیت تملک اراضی و باغات این منطقه تعیین تکلیف و مطالبات کشاورزان پرداخت شود.
وی از مسئولان قرارگاه خاتم الانبیا خواست تسریع در روند اجرای سد مخزنی تنگ سرخ را در اولویت قرار دهند و با استفاده از تمام ظرفیت‌ها به تکمیل آن کمک کنند.
نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا این سد را پیشانی طرح‌های استان و از مهمترین طرح‌های آبی برشمرد و ادامه داد: علاوه بر اعتبارات مصوب، اعتبارات دیگری نیز برای تکمیل این طرح مهم تزریق خواهد شد.
 
انتهای پیام/ش

افزایش ۵ برابری اعتبار طرح سد تنگ سرخ