تنش آبی در 6 شهر کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ؛  مرادیان گفت:میزان آب آشامیدنی تولیدی در شهرهای استان سالانه افزون بر 18 میلیون مترمکعب است که از این میزان 16 میلیون مترمکعب معادل 89 درصد از منابع زیرزمینی تأمین می‌شود. 

 مسعود مرادیان اظهار داشت: با توجه به کاهش باران در سال زراعی جاری کمبود آب آشامیدنی در کهگیلویه و بویراحمد جدی است.

وی بیان کرد: خطر کمبود آب در منابع سطحی و زیر زمینی به اندازه‌ای است که در برخی مناطق دبی آب به دو سوم کاهش دارد.

وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف آب در استان بالاتر از میانگین کشوری است بر ضرورت صرفه جویی در مصرف آب تاکید کرد.

وی ابراز داشت: کشاورزان از مصرف آب آشامیدنی برای آبیاری مزارع و باغ‌ها خودداری کرده و با تغییر الگوی کشت از برداشت بی رویه آب‌های زیر زمینی و استفاده نادرست از آب‌های سطحی خودداری کنند.

مرادیان استفاده از تانکر ذخیره سازی آب در منازل را ضروری دانست و گفت: با توجه به استفاده از کولر آبی در منازل و اضافه شدن سرانه مصرف آب، مردم فقط درزمان مورد نیاز از این وسیله سرمایشی استفاده کنند.

انتهای پیام/ش

6 شهر کهگیلویه و بویراحمد در معرض تنش آبی