رفع تصرف ۶ هکتار از اراضی ملی در فسا

سعید هرمزی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فسا در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛گفت: با پیگیری‌های حقوقی و قضایی و با صدور رای نهایی و قطعی مراجع قضایی پس از ۴ سال پیگیری، حدود ۶ هکتار از اراضی منابع ملی که بصورت غیرقانونی تصرف و به باغ تبدیل شده بود با قلع و قمع کردن درختان آن به دولت بازگردانده شد.

وی ادامه داد: این مقدار زمین در منطقه چاه پهن واقع در منطقه حفاظت شده میانجگل واقع شده که بصورت غیرقانونی تصرف شده بود و دارای ۸۵۰ اصله درخت مرکبات ۵ تا ۱۵ ساله بود که با صدور رای قطعی مراجع قضایی درختان قلع و قمع و رفع تصرف و به منابع ملی دولت باز گردانده شد.

هرمزی افزود: تا چند ماه آینده نیز بیش از ۴۶ هکتار دیگر از اراضی ملی که توسط افراد سود جو به باغ مرکبات تبدیل شده بود، با حکم مراجع قضایی رفع تصرف و به دولت برگشت داده خواهد شد.

فسا در فاصله ۱۳۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/ر

خروج زمین های ملی از دست متصرفان