فرماندار خلخال؛
برف و سرما ۹۱ میلیارد تومان به باغات خلخال خسارت وارد کرد

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، فریدون بابایی، فرماندارشهرستان خلخال گفت: سرمازدگی روزهای اخیر بیش از یک هزار و 840 هکتار از باغات کشاورزان خلخال را دچار خسارت کرد.

وی گفت: در سرمای اخیر 840 هکتار از باغات گردو، 400 هکتار از باغات گلابی و سیب و 600 هکتار نیز از باغات میوه‌های هسته‌دار دچار آسیب شده است.

فرماندار شهرستان خلخال تصریح کرد: با حضور کارشناسان جهاد کشاورزی و مدیریت بحران شهرستان و فرمانداری خلخال مشکل سرمازدگی در بخش مرکزی، خورش‌رستم و شاهرود بررسی شده و میزان خسارات وارده مشخص گردید.

بابایی افزود: میزان خسارت سرما‌زدگی در بخش باغی به کشاورزان خلخال 91 میلیارد تومان برآورد شده است.

فرماندارخلخال گفت: در حالی که شکوفه‌‌زنی درختان میوه در شهرستان خلخال ادامه داشت، ورود سامانه سرد و بارشی جدید در روزهای اخیر موجبات وارد آمدن خسارت مالی به کشاورزان و باغداران خلخالی را فراهم کرد.

انتهای پیام/ع

خسارت سرمازدگی به باغات خلخال