از بامداد امروز؛
آتش سنگین انصارالله یمن روی سر سعودی‌ها در جیزان و نجران

آتش سنگین انصارالله یمن روی سر سعودی‌ها در جیزان و نجرانبه گزارش حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منابع یمنی از حملات یمنی ها به مواضع ارتش عربستان از بامداد امروز چهارشنبه 29 فروردین در جیزان و نجران در جنوب غرب عربستان خبر دادند.

یک منبع نظامی در استان صعده اعلام کرد: نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن با موشک های کاتیوشا و توپخانه مواضع سعودی ها در ابو المض، النمشیح و جحفان در جیزان هدف قرار دادند.

این منبع بیان کرد: ارتش و کمیته های مردمی یمن مواضع ارتش سعودی و مزدوران وابسته به عبد ربه منصور هادی را در الشرفه، الشبکه، التبه الحمراء، الحماد و علیب در نجران نیز هدف قرار دادند.

به گفته این منبع یمنی؛ مواضع مزدوران سعودی نیز در الجوازات و جبل سبحطل در عسیر با توپخانه هدف قرار گرفت.

انتهای پیام/