پوشش بیمه‌ ای شالیزار‌های قائم شهر

پوشش بیمه‌ ای شالیزار‌های قائم شهرمجید جعفری مدیر جهاد کشاورزی قائم شهردر گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: تاکنون ۷ هزار و ۹۰۰ هکتار از زمین‌ های شالیزاری شهرستان قائم شهر شخم و شیار، ۷ هزار و ۸۵۰ هکتار آب تخت اولیه و بیش از ۴۰۰ هکتار بیمه شده است.

وی با بیان اینکه ۶۱ قطعه آببندان به مساحت ۳۰۰ هکتار و با حجم آبگیری ۵ میلیون متر مکعب در ۴۵ روستای این شهرستان وجود دارد، افزود:  ۱۰۰ درصد از آبندان‌ های این شهرستان آبگیری شد.

مدیر جهاد کشاورزی قائم ‎شهر با اشاره به اهمیت مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی برای ذخیره رطوبت و از بین بردن علف‌های هرز، به شالیکاران توصیه کرد: هرچه سریع‌تر نسبت به شخم و شیار زمین‌ های شالیزاری خود اقدام کنند.

جعفری با بیان اینکه ۲۶ تن و ۶۰۵ کیلوگرم بذور برنج  گواهی شده از نوع ارقام  طارم هاشمی، فجر و شیرودی بین شالیکاران قائم شهری توزیع شد، افزود: مقدار بذور تخصیصی برای این شهرستان، ۴۰ تن و ۸۰۰ کیلوگرم است که توسط ۳ کارگزار خریداری و بین کشاورزان در حال توزیع است.

مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر به بهره برداران  توصیه کرد: بذور مورد نیاز را از مراکز توزیعی که جهاد کشاورزی معرفی می‌ کند، تهیه کنند.

جعفری با اشاره به اینکه ۸ بانک نشاء فعال در این شهرستان وجود دارد، گفت: برای تجویز کود، ۱۲ نمونه آزمون خاک از زمین‌ های شالیزاری به آزمایشگاه ارسال شد.

شهرستان قائم شهر دارای ۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری است.

انتهای پیام/ م

۴۰۰ هکتار از شالیزارهای قائم شهر بیمه شد