ساطری پلو؛ یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخکرده و از غذاهای محلی استان خراسان است که در این مطلب طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخکرده و از غذاهای محلی استان خراسان است.
مواد لازم:
- برنج ۳.۵ پیمانه
- هویج ۳۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ عدد
- کشمش پلویی ۱ پیمانه
- زعفران آب کرده ۱ پیمانه
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا برنج را كه از قبل خیس كردهایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم. سپس هویجها را خلالی خرد كرده و تفت میدهیم. گوشت را نیز با یك عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزههای كوچك درست كرده و سرخشان میكنیم.
- آنگاه كشمشهای شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده. (البته اگه خواستیم مقداری از هر کدوم از مواد رو کنار بزاریم برای تزئین غذا.)
- و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه میكنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را میریزیم، این كار را لایهلایه تكرار میكنیم تا برنج و مواد تمام شود،
- سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و میگذاریم برنج دم بكشد. در مرحله آخر، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر میكشیم.
منبع: وب سایت سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/
یک غذای محلی خراسان + دستور تهیه