معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:
سهم ۱۰ درصدی اصفهان از کل ارزش تولیدات دارویی کشور

ابوالفضل اصلانی درگفتگوبا خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهار داشت: استان اصفهان با داشتن ۱۲ کارخانه داروسازی سومین استان بزرگ تولیدکننده دارو در کشور به شمار می رود.

به گفته وی بیان ۴۳ کارخانه و کارگاه تولید لوازم آرایشی در سطح استان اصفهان فعال است و ۷۰ درصد از وسایل پزشکی مانند باند و چسب زخم در اصفهان تولید می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به فعالیت ۲۵۰ شرکت دارویی در کشور اعلام کرد: از این تعداد ۱۲۰ شرکت داروسازی گیاهی و ۱۳۰ شرکت داروسازی صنعتی است.

اصلانی ادامه داد: همکاری شرکت های پخش با شرکت های داروسازی و تولیدکننده لوازم بهداشتی برای مبارزه با قاچاق و تولید مواد بی کیفیت موثر است.

وی از فعالیت بیش از ۲۲۰ شرکت پخش در استان اصفهان خبر داد وافزود: در حال حاضر ۸۸۰ کارخانه و کارگاه تولید مواد غذایی فعال در سطح استان اصفهان داریم.

 

انتهای پیام/م