در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
انتقاد نماینده ورامین از اظهارات روحانی درباره دستگاه‌های نظارتی

انتقاد از اظهارات روحانی درباره دستگاه‌های نظارتیسید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با انتقاد از صحبت‌های اخیر رئیس‌جمهور درباره دستگاه‌های نظارتی، اظهار کرد: متاسفانه رئیس‌جمهور اخیرا در سخنان خود مواضع خوبی نسبت به مسئولان دستگاه‌های نظارتی کشور اتخاذ نکرد.

وی با تاکید بر اینکه حمله کردن به دستگاه‌های نظارتی منصفانه نیست، ادامه داد: دستگاه‌های نظارتی وظایف‌شان را به خوبی انجام می‌دهند و در چارچوب قوانین و مقررات فعالیت می‌کنند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه دستگاه‌های نظارتی مسئول اجرا نیستند، تصریح کرد: در این باره می‌توان به گزارش کمیته تحقیق و تفحص از دوتابعیتی‌ها اشاره کرد که در مجلس پیگیری و به نهادهای ذیربط ارائه شد و دیگر دست آنان است که اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/