مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در زاهدان :
اختصاص ۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای بیمه شدگان تامین اجتماعی

سید تقی نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور  در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: بخش عمده این تسهیلات در زمینه مسکن اجتماعی است که در اختیار بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی قرار می‌گیرد.

نوربخش  ادامه داد: ۳۰ میلیارد ریال از این مبلغ در هفته جاری به بیمه شدگان تامین اجتماعی در سیستان و بلوچستان تعلق خواهد گرفت.

وی هدف از سفر خود به سیستان و بلوچستان را دیدار با جامعه کارگران و کارفرمایان، سفر به برخی از شهر‌های این استان، ارتقاء شیفت مرکز درمانی ایرانشهر و بازدید از مراکز درمانی و بیمه‌ای خاش ذکر کرد.

وی تصریح کرد: همچنین با توجه به تصویب بودجه ایجاد مرکز درمانی در سراوان این امر نیز بررسی خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: گسترش خدمات در زاهدان از لحاظ تجهیزات و خدمات بیمارستانی نیز در دستور کار قرار دارد.

نوربخش با اشاره به حذف نسخه پرینت گرفته شده دفترچه‌های تامین اجتماعی گفت: دفترچه‌های بیمه از ابتدای سال ۹۶ در مراکز این سازمان حذف و تنها با استفاده از کد ملی افراد زیر پوشش، نسخه الکترونیک ایجاد شد.

وی افزود: حدود ۱۰۰ میلیون نسخه الکترونیک پارسال در مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی تولید شده است و هم اینک در هیچ یک از مراکز درمانی این سازمان نیاز به دفترچه نیست.

وی ادامه داد: همچنین در مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی در چهار استان یزد، اصفهان، گیلان و مازندران حذف دفترچه انجام شده است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور با اشاره به پوشش دارو‌ها توسط این سازمان گفت: تامین دارو‌های بیماران خاص همچون بیماران پروانه‌ای و MS در بودجه ۹۷ این سازمان در نظر گرفته شده است.

نوربخش بیان کرد: اختصاص تجهیزات MRI در بیمارستان زاهدان نیز در این سفر بررسی و نتیجه آن اعلام می‌شود.

دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان و سخنرانی در میان نمازگزاران زاهدان از جمله برنامه‌های نوربخش به این شهرستان بود.

انتهای پیام /ع

سفرمدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به زاهدان