اهمال برخی بانک ها در پرداخت وام به زلزله زدگان کرمانشاه

اهمال برخی بانک ها در پرداخت وام به زلزله زدگان کرمانشاهبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، رضا رحیمی معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه  اظهار داشت: برخی از بانک های عامل یک فقره وام برای حمایت از صنایع در مناطق زلزله زده پرداخت نکردند.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه بیان کرد: اهمال برخی بانک ها در پرداخت وام با دلایلی همچون تامین نکردن وثیقه و طرح توجیهی صورت گرفته است.

رحیمی تصریح کرد: در بحث تسهیلات زلزله، علی رغم اینکه طرح های خوبی به بانک ها ارسال شده اما هنوز برخی بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات کوتاهی می‌کنند.

وی اضافه کرد: علت این کوتاهی از سوی بانک ها بر می گردد به مجریان و طرح های مجریان و هم به ضمانت‌هایی که صندوق ضمانت یا خود مجریان باید تهیه کنند.

رحیمی گفت: قول داده شده تا ظرف دو هفته ضمانت ها صادر شود و  امیدواریم ظرف یکی دو ماه آینده روند بهتری در بحث تسهیلات مناطق زلزله زده داشته باشیم.

انتهای پیام/ب

جزییاتی از وضعیت پرداخت وام به زلزله زدگان کرمانشاه