آغاز به کار جشنواره بین المللی غذای اکو در زنجان

آغاز به کار جشنواره بین المللی غذای اکو در زنجانیحیی رحمتی مدیر کل میراث فرهنگی استان زنجان در مراسم آغاز به کار چهارمین جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم، در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ گفت :جامعه انسانی مملو از نمادهایی است که به مرور زمان شکل گرفته و غذا به عنوان یکی از شاخصه های نمادین در فرهنگ و هنر هر کشوری محسوب می شود.

وی با بیان اینکه وقتی کسی قصد دارد جایی را تعریف کند حتما از غذای آن نام می برد،افزود: در جوامع مدرن غذا از نقش اساسی برای ارتباط بین ملت ها است.

این مسئول بیان داشت: رویکرد ما در این جشنواره این است که با چشیدن غذاهای مختلف به تاریخ آن کشورها پی ببریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: این جشنواره فرصت مناسبی برای مشارکت، صلح و دوستی و محکم شدن روابط کشورها و نزدیکی ملت ها و تعامل و همکاری است.

رحمتی بیان داشت: هدف این جشنواره بها دادن به فرهنگ آداب و غذاهای کشورهای عضو سازمان اکو و راه ابریشم و آشنایی با دیگر اقوام و ایجاد ارتباط متقابل فرهنگی است.

انتهای پیام/ن

جشنواره بین المللی غذای اکو در زنجان