بوریس جانسون: از تصمیم ترامپ بسیار متاسفم/ انگلیس قویاً به برجام متعهد است

بوریس جانسون: از تصمیم ترامپ بسیار متاسفم/ انگلیس قویاً به برجام متعهد استبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، بوریس جانسون، وزیر امور خارجه انگلیس در پی تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در خصوص خارج شدن از توافق هسته‌ای ایران (برجام) در پیامی در صفحه توییتر خود نوشت: تصمیم آمریکا برای خروج از توافق هسته‌ای ایران بسیار جای تاسف دارد. انگلیس قویاً به برجام متعهد است و با سه شریک اروپایی و طرف های دیگر برای حفظ این توافق همکاری می کند. منتظر جزئیات بیشتری از اقدام آمریکا هستیم.

گفتنی است دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شب گذشته در یک سخنرانی ضمن طرح ادعاهای بی‌اساس علیه ایران، خروج آمریکا از برجام را اعلام كرد.

وی بار دیگر ایران را به حمایت از تروریسم و تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم کرد و در اظهاراتی بی‌اساس مدعی شد ایران پیشتاز اصلی حمایت از تروریسم در جهان است.

انتهای پیام/

واکنش وزیر خارجه انگلیس به خروج آمریکا از برجام