رئیس دامپزشکی کشور در اراک:
به دنبال جایگزین برای آنتی‌ بیوتیک در صنعت دام، طیور و زنبورعسل هستیم

به دنبال جایگزین برای آنتی‌ بیوتیک در صنعت دام، طیور و زنبورعسل هستیمبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیرضا رفیعی‌پور رئیس دامپزشکی کشور در پاسخ به سوالی مبنی براینکه دبیرستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرده قرار بر این است که آنتی بیوتیک از چرخه تولید مرغ در کشور حذف شود آیا چنین امری در دستور کار است و برنامه ای در این باره دستور کار دارید اظهار داشت: باقی‌مانده آنتی‌ بیوتیک در فرآورده‌های خام دامی مشکل جهانی است حتی کشور‌های پیشرفته دنیا نگران این هستند که مرغ، عسل، شیر، گوشت گوسفند، آبزیان آلوده به آنتی‌ بیوتیک باشند و این تنها مشکل ایران نیست.

وی افزود: درحوزه ستاد زیست فناوری معاونت رئیس جمهور یک تفاهم‌نامه‌ای امضا کردیم و به دنبال این هستیم که جایگزین‌های آنتی‌ بیوتیک را در صنعت دام، طیور و زنبورعسل استفاده کنیم و نگران مانده  آنتی‌ بیوتیک درگوشت، عسل، شیر، تخم مرغ انتهایی نباشیم.

رفیعی‌پور تصریح کرد: جایگزین پروبیوتیک‌ها به جای آنتی‌ بیوتیک‌ها در دستور کار است که این موضوع در حال اجرا است وامیدواریم  باشدت بیشتری انجام شود و بتوانیم گام‌های موثری برداشته باشیم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرد: در حوزه کاری امیدواریم که درصدی که ممکن است تولیدکنندگان آنتی‌بیوتیک بیشتری مصرف کنند یا زمان پرهیز از آن را رعایت نکنند و بلافاصله تولید را به بازار بدهند را با تست‌های دوره‌ای که انجام می‌دهیم شناسایی کنیم.

وی عنوان کرد: بین سازمان دامپزشکی و معاونت علمی فناوری ریس جمهور تفاهم‌نامه‌ای امضا شده که درآینده مشاهده کاهش مصرف آنتی‌ بیوتیک در صنایع دام، زنبورعسل، آبزیان باشیم.

انتهای پیام/م

صحبت های رئیس دامپزشکی کشور در اراک